Over ons

Greentime, jouw partner in tuinaanleg en totaalprojecten

Lees meer
Droomtuinen

Jouw tuin is bij ons in goede handen

Nood aan een plek om tot rust te komen? Dan ben je bij Greentime aan het juiste adres! Wij toveren jouw tuin om tot een plek om volledig te ontspannen. Ook voor de aanleg van een terras, oprit of zwembad kan je steeds bij ons terecht.

Heb je interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op!
Wij kijken alvast uit naar onze kennismaking.  

Nice to meet you

Wie is Greentime?

Greentime werd in 2017 opgericht door Nicholas Pittoors. Hij startte dit tuinbedrijf als bijberoep, maar is sinds maart 2019 volledig zelfstandig.

Hoewel Nicholas tijdens zijn eerste maanden vooral gespecialiseerd was in tuinonderhoud- en aanleg, is zijn bedrijf ondertussen uitgebreid naar volledige totaalprojecten. Hierbij verzorgt hij nu niet enkel tuinen, maar legt hij ook terrassen, opritten en zelfs zwembaden aan. 

Dankzij het nauwe contact tussen Greentime en de klanten, kunnen wij een erg vlotte service leveren. Op deze manier zijn we in staat om elk project op maat te maken en volgens de wensen van de klant. 

neem contact op
Projecten

Laat je alvast inspireren!

Project Lint

Project Duffel

Project Putte

Nicholas Pittoors

The face behind

Al van jongs af aan kreeg ik de passie voor de natuur en zijn groeiproces mee. Ik vind het geweldig om een tuin een volledige make-over te geven. Het geeft me voldoening om het blijdschap op mijn klanten hun gezicht te zien wanneer het project succesvol werd afgerond.

– Nicholas Pittoors

Contact

Stuur ons een berichtje met al jouw vragen!

Neem contact op